tiistai 31. toukokuuta 2011

Odottelua

tässä joutuisi näköjään kuitenkin harrastamaan, lähtisi sitä hoitoihin nyt tai odottaisi vielä ensi kevääseen tai syksyyn. Oulun väestöliitolta tuli postia ja jonoa on kuulemma paljon (tai niin ainakin sanojen välistä ymmärsin) luovutetuilla siittiöillä tehtävään inseminaatioon. Joten pitää hiukka nyt miettiä, että mihin asti kannattaa odottaa, vai kannattaako odottaa?

Jyväskylästä In-Tiimistä ilmoittivat, että koska luovutettuja siittiöitä on saatavilla todella huonosti tällä hetkellä, että asiakkaan pitää tilata siittiöt itse Tanskasta ja se toisi hintaan lisää ainakin 2000 euroa, riippuen tavaran laadusta ja määrästä. Eli Jyväskylässä jos nyt oikein ymmärrän, voisi päästä nopeammalla mutta myös kalliimmalla. Sitä en tiedä, onko tämä tilanne kaikkien kohdalla, vai ainoastaan meidän itsellisten naisten kohdalla.

Ajattelin vielä kysellä Tampereelta AVA:sta ja Ovumiasta, mikä heillä on tilanne siittiöiden kanssa. Eihän se tosin vielä ole ajankohtaista meikäläisen kohdalla, mutta ajattelen sen niin, että hyvä se on selvittää nyt, niin tietää vähän mikä voi olla sitten edessä ensi vuonna keväällä tai syksyllä.

1 kommentti:

  1. Vastavierailulla! Jäänkin seuraaman miten sun projekti etenee :o)

    VastaaPoista