perjantai 24. kesäkuuta 2011

Turhauttavaa

kun ei voi tehdä asialle mitään. Joka iltainen suru ja kaipuu alkaa olla liikaa. Miksi tän pitää olla näin hankalaa? Miksi kaikki ei voi tapahtua vain sormia napsauttamalla?

Joka puolella minne ikinä menenkin, näkyy tuoreita vanhempia tai raskaana olevia naisia, siis niitä on joka puolella, jopa TV:ssä. Musta tuntuu, että mitä tahansa telkasta katsonkin, niin siellä näytetään vauvoja tai raskaana olevia naisia. Ärsyttää, kun itsekin haluaisi olla siinä tilanteessa. Kaveripiiristäkin pompahtelee vähän väliä raskausuutisia, toisaalta olen heidän puolestaan tosi iloinen, mutta toisaalta se myös ärsyttää...

Mainitsin muuten unelmastani viime viikonloppuna yhdelle ystävälleni pikaisesti, huoh, se helpotti kun sai sanottua tästä jollekin ulkopuoliselle. Asiasta ei kuitenkaan keskusteltu sen enempää, kun emme olleet kaksistaan, mutta unelmasta tuli jotenkin todellisempi sen myötä.

Suurin este haaveeni edessä on minun ylipainoni. In-Tiimistä sanottiin, että painoindeksi tulisi olla 32 luokkaa, joten laihdutuskuurille tässä joutuu itsensä laittamaan. Minä kuitenkin olen sellainen heti nyt-tyyppi, joten saa nähdä mitä siitäkin urakasta oikein tulee.

Joten lähdempä tästä porkkanoita nakertamaan... =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti